Header Ads

test

Syafi berambut baru

Syafi berambut baru, tp kali ni ala mawi plak hehe.. sebab apa? sebab syafi ni rambut dia agak tebal.. skrg plak tgh musim panas, so aku rasa elok lah dia botak wat masa nih.. sebab syafi pn kuat sgt berpeluh, so bila rambut panjang sgt nanti ada ruam plak.. tergaru2 je budak tuh.. kesian plak kang.. ok, layan gambar kat bawah.. gambar2 nih diambil weekend lepas, kitaorg balik kg n berjalan2 di air hitam & gi kenduri kawin di senai..

syafi kt kenduri kawin, rilek je duk kat carpet tuh.. tgk rambut dia basah dgn peluh..


dgn ayah kat air hitam

gambar syafi selepas potong rambut.. ni kat tanjung emas, muar


mama syafi interframe skali.. jgn marah hehe..




12 comments:

  1. Biar Botak namum tetap MACHO!!!!!

    ReplyDelete
  2. kite pegi tmpt yg same ar..kikikiki

    ReplyDelete
  3. wah...bertamabah ensem lah syafi..maintain jer haircut ni,adda..really suits syafi

    ReplyDelete
  4. wah.,hensem boy dh tukor pesen rmbut ye...
    lg hensem la...hehehe
    leh ngorat???

    ReplyDelete
  5. botak lagi suit syafi ker? tah yek, cam lg suka dia ada rambut.. tp botak dpt jimat byk syampu kan hehehe...

    QQ, tu lah baca gak blog qq.. tempat yg sama.. qq org muar ker? sori arituh nak komen tp skrg mengalami masalah intenet yg kronik, so kekdg tu dpt baca jer..

    yanadzul, sebenarnyer tiga org pn sumer kaler sama.. tp sorang lagi tgh mengambik gambo..

    ReplyDelete
  6. salam..kite org melaka..saje jln2 ke sane..hehehehehe

    ReplyDelete
  7. Waa,..b'wajah baru Syafi...
    QQ melaka kat mana?
    Kay pon org melaka gak.

    ReplyDelete
  8. qq, rajin berjalan ke muo tu yekk.. padahal kt melaka macam2 ada haha..

    ReplyDelete
  9. Kay kite kat Pokok Mangga,Kay kat mane yek..maaf yek Tuan rumah dah terbuat cam blog sndiri lak..hehehehehe...

    ReplyDelete
  10. takpe, no probs.. pokok mangga kat ne eh? area mana kat melaka tu? mcm penah lalu tp x perasan plak

    ReplyDelete

Words of wisdom