Syafi can walk!! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Tuesday, April 28, 2009

Syafi can walk!!

I am proudly annoucing that my lovely son, Syafi can walk.. yahuu.. pernantianku berakhir.. umur syafi setahun 2 bulan dia dh berjalan.. ada bukti lagi nih.. kt bawah ni video dia berjalan yg aku amik kat mid valley 2 hari lepas.. sori gambar gelap sket.. tp yg nih last2 dia terjatuh plak hehe.. cute..

video

12 comments:

  1. pasni Syafi leh main kejar2 ngan Zara.. bis ar tak larat nak kejar... penat tapi sronok hihih.. Zara ngam2 setahun dah jalan terkedek2.

    ReplyDelete
  2. WAAA!!! Tahniah utk Syafi!! Dah dapat "KAKI" ni Letih aa Mama dia nanti... FUUHHH!!

    Achu Fizi baru pandai berdiri & jalan2 tepi kerusi meja... HOPE lagi 2@3 mggu dah leh bertatith...

    ReplyDelete
  3. Tahniah Adda..

    Moga syafi akan terus sihat sejahtera ek.xsanggup tgk dia sakit cam ari tu lagi..huhu..

    Mesti best layan die berjalan lak..jaga2 laa alatan2 d rumah..abis suma dia nak selongkar..ekeke..:D

    ReplyDelete
  4. sonok kan tgk anak kite baru pandai berjln...
    terkedek2... comel+kiut miut sgt!!!
    tp, pasneh letih ar awak..nak mengejar si syafi tuh =P
    awak gak kna extra berjaga2 time kuar gi pasaraya.. takut terlepas lak si syafi tuh =)

    ReplyDelete
  5. wah...bestnye.Tahniah syafi..mesti sronok sgtkan dpt tgk syafi leh jln depan mata.tak sbr nak tunggu eisya leh jln lak..rasa mcm nak nangis lak tgk syafi leh jln..terbygkan eisya mcm tu nanti..(emotionalnye ummi ni..)

    ReplyDelete
  6. Yati, zara lebih kurang umur syafi je kan.. cepat dia jalan agaknye baby girl mmg jln lebih awal dr boy

    zimile, acu fizi baru nak masuk setahun yek.. gud luck acu fizi teruskan usaha sampai jaya cam abg syafi yek..

    dura, thanks dura.. hopefully dia sihat lepas nih.. semoga anak2 kie sentiasa di dlm lindungan-NYA.. aminn..

    mamazahra, tq for the reminder.. mamazahra ckp camtu teringat plak masa kuar mid valley arituh.. laju je dia jln.. risau gak takut hilang.. nauzubillah..

    Mrs Adz, jgn sedey2 tau.. mmg kalau cerita ttg anak2 nih membuatkan kite cepat terharu.. instict seorg ibu agaknyer.. jgn risau, tak lama lagi je tu eisya akan berjalan.. girl selalunyer lebih awal dr boy.. tp memula mesti jgn kengkang2 cam syafi tuh hahaha

    ReplyDelete
  7. Congrats sayfi...lepas ni,simpan barang hiasan setinggi yang boleh..hehe...

    ReplyDelete
  8. good boy.syafi..pass nie siaplah mama asyik menjerit je kt rumah coz syafi dah dapat kaki..apa lagi ,, rancak mengemas...la..hehhehe

    ReplyDelete
  9. noy n zieha, actually good for mama ugak sebab lepas nih bk sket kalori terbakar hahaha.thanks u all..

    ReplyDelete
  10. Waa Syafi dah leh jln.. nnt leh jln dgn Iman. Iman pn br2 ni leh jln tp still t'kedek2. skrg ni tgh mlm pn dia ajak g jln2. jenuh nak layan.

    ReplyDelete
  11. tahniah syafi.. pas ni berlari lak kay..

    ReplyDelete
  12. kay, haha.. org dh ada kaki la katakan yek.. skrg ni pn syafi kena bawak jalan2 waktu ptg.. kalau tak dia nangis mintak nak kuar.. pastu, malam dia zzzzzzzzzzzz dgn lena.. penat le tuh..

    thanks ummi afifah.. skrg nih dh mula berlari dah hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom