Thursday, March 26, 2009

Tag

Tag yg terbaru ni diberikan oleh idah laili [http://faridahlaili.blogspot.com/].. makaseh idah.. nasib baik aku ni jenis yg tak suke simpan tag.. sebab nak jawab satu persatu tu bukannye mudah.. kalau dh lama tersimpan maunye tak xdpt jawab terus..

ok, tag dah start yee..

Download your favourite photo..
1. Do you think you are HOT?
yess.. aku mmg hot.. selagi nama manusia mesti berdarah panas kan..
2. Why do you like this picture?
kalau u all perasan mmg selalu aku guna gambo ni.. masa ni nampak syafi sgt berisi.. dengan double chin nyer.. dgn ketul2 kat tangannyer.. siap dgn spec hitam.. fuh, mmg ensem.. dan sgt hepi.. aku mmg suke tgk this pic.. pastu tertanya2.. napa lah skrg syafi dh tak cam dlm gambo tuh.. dia dh susut sket.. ketul2 sume dh ilang..
3. When was the last time you ate pizza?
bulan lepas.. masa tu ada seorang kawan blanjer..

4. The last song you listen to?
I am a Gummybear.. haha baru semalam dgr lagu ni dgn syafi.. since that lagu yg aku donlod kt youtube ni dh jd kesukaan syafi.. so sgt selalu pasang lagu ni.. sampai mama n ayah dia pn leh hafal.. mmg best,.,
5. What are you doing right now besides this?
sambil dgr hubby bukak cd citer bridge.. tp tak tau pn apa jln citer dia.. dgr je diorang bercakap2.. syafi plak tgh tido.. so.. LINE CLEAR!!!
6. What name u prefer besides yours?
Eisya.. dulu aku penah kononnye cuba novel guna nama nih sebagai heroin.. tapi sampai separuh jalan jer.. suam suam kuku aku nih..
7. People to tag
1) Siti - Yang Ku Sayang (dah sihat nanti jwb ye siti..)
4) Kak Zu
8. Who is no.1
Siti adalah kawan blog di alam cyber yg fana ini hehe.. mmg tak penah jmpa tp sgt mesra cam dh biasa plak.. anak2 siti yg comel batrisyia n jannah tu cam kembar.. siti pn suka masak, untung famili dia
9. No.3 is having relationship with?
haa.. senang sgt untuk soklan ni.. Fara Adura is obviously n totally in love withher husband & her doter, sofea.. tul tak fara??
10. Say something about no.5
Mamazahra adalah antara kawan terbaru aku.. nama doterr dia zahra.. dah besar dah.. leh tambah satu lagi tu mamazahra.. hihi jgn marah gurau ajer.. ni saje nak test kawan baru ni rajin jwb tag ke idak hehe..
11. How about no.4?
haa.. kak zu skrg amat malas mengupdate blog dia.. tp aku saje kasi dia tag n award biar dia ada menda sket nak wat kt blog dia tuh.. huhuu.. jgn mara aa..
12. Who is no.2
noy adalah geng blogger yg pertama sekali mengajar aku erti berkawan di alam blog ni.. lepas tu baru le aku terer.. noy bukan org mesia tp dia kawen dgn org mesia.. so noy dh jd sebati gak dgn mesia ni.. seorg mama n isteri yg sgt penyayang..

13. other(s)
No 6 - Yati: meember yg baru dikenali gak di alam blog nih.. sama mcm mamazahra.. ni saje nak test kawan baru ni rajin jwb tag ke idak hehe..
No 7 - Ummi Nur Alesya : adalah seorg ummi kepada nur aleesya yg comey
No 8 - Zieha : ziha ada 2 blog.. satu lg blog berkenaan anak dia firas yg kiut..
peh, lega dpt gak jwb tag ni smpai abis..

7 Responses so far.

  1. Nurhayati says:

    mama Syafi.. tag ni i dah buat.. http://cutelildiary.blogspot.com/2008/12/kena-tagged.html
    ada banyak lagi utang tag tak terbuat..pening2x.. =)

    btw thanks yer... kiss kat Syafi yang encem tu (pakai sunny lagi wat org cair ooo).. mana tau ada rezeki baby boy nanti hahaha

  2. Miss Zue says:

    baru siap 1 tag,, dah sampai lagi tag baru... oh adda.. ni kena makan kfc cepat2 ni...

  3. adda says:

    yati, that's ok. kalau dh penah dpt just ignore je laa..

    yati, dh tingin baby boy ekk.. good luck.. zara dh minta adik ke

  4. adda says:

    kak zu cpt jab utang nanti kena denda tau

  5. Nurhayati says:

    zara dah masuk ibu jari kaki dia dlm mulut.. adusshhhh %^*(&%$#!#%^*(&^%#!

  6. Noy says:

    tag dah jwb,tq adda for still remembering me..and tq for the compliments..blissed..

  7. adda says:

    hahha.. kompem tu nak adik tu yati...

    noy, bagus.. hopefully noy semakin ok yek

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors