Header Ads

test

Perjumpaan di rumah yah lagi

sejak mingge lepas lagik kawan aku mala tuh dah mula sms2.. bagi hint nak wat perjumpaan aka berjumpa kengkawan lama.. rupa2nya ada udang di sebalik batu.. rupanyer dia nak utus kan kad walimatul urus dia rupanya.. aku no problem, cuma mala ajer lah yg set tarikh sebab dia dtg dari muar..

so, janji punya janji kitaorang berkumpul laa di rumah yah pada ari ahad arituh.. ani xdpt menghadirkan diri sebab tgh sibuk beli persiapan kawin dia gak hihi..


seperti biasa, sebelum bertolak tuh kena tunggu syafi zzzz... dulu.. tgk la tidur aksi tonggek dia tuh.. 11/2 jam jugak nak tunggu dia bangun.. tp takpe asal dia dpt tidur yg cukup barulah dia hepi..
selepas syafi bangun, jumpa lah mala dgn ani di giant sek 13.. lepas makan kfc n berborak kejap sementara tunggu bakal pengantin lelaki, rizal.. berpisah le kitaorg dgn ani.. sempat plak ani beri hadiah pd syafi.. kasut & sipping cup.. tenkiu ani.. mwaaahhh..


lepas rizal muncul baru kitaorg bertolak ke rumah yah.. sian dia dah le tgh mak buyung, terpaksa plak layan kitaorg.. siap buat pasta lg. tima kasih yah.. masa kitaorg sampai tuh ina dan reza pun dah ada.. so dpt lah syafi main2 dgn fahim & nafis kat sana.. syok betul sesekali jumpa kengkawan lama nih


4 comments:

  1. nyenyak betul syafi tido..mesti penat tu yek

    ReplyDelete
  2. syafi...fuyooo...bontot yg amat seksi...hehehe..
    aunty tergoda u....

    ReplyDelete
  3. Mana Pic si Rizal??
    Boleh kita panggil dia McRiz plak.. Ha!Ha! ( Ampun McLe )

    Tu la adda,, dolu2 masa anak dara suka amik gambo tonggek2 kan dah si syafi tido mcm tu.. huahaha

    ReplyDelete
  4. hihi.. montot yg seksi yek.. memang ler cam ibundanyer haha..

    zieha, syafi mmg tidur cenggitu..

    ReplyDelete

Words of wisdom