Monday, January 19, 2009

Happy Birthday Syafi - 11 months

Hari ni syafi genap 11 bulan.. sekejap betul masa berlalu.. bulan depan dah setahun.. tak sangka anak aku dah nak setahun dah.. aku pun mcm x caya dah hampir setahun aku jadi mama huhu..

mcm yg aku tulis dalam entry terdahulu.. dh byk mende yg syafi dah pandai.. cepat betul budak tu blajar.. semalam adik ipar aku ajar, bila dia cakap "siapa syafi, angkat tangan.." pastu aku angkatkan tgn syafi n cakap "saya".. dalam 3 kali jer buat tuh, terus dia pandai angkat tgn sendiri..

pagi tadi saje nak test, dalam keta on the way nak anto syafi gi umah kak ipar aku.. aku cakap "siapa syafi.. angkat tangan" ... pantas je dia angkat tangan dia, pastu sendiri tepuk tgn.. clever boy betul..

sebelum tuh, sempat ler kiteorg tunggu bas lalu depan rumah.. bila syafi nampak jer bas dari jauh dia dah mula bising.. suka betul dia dgn bas..

2 Responses so far.

  1. adda amik tag kat blog aku ehehehehhe

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors