Tuesday, December 16, 2008

Diarrhea ke?

Dah 2 hari syafi mcm kena cirit.. tapi yg peliknyer takde la pulak dia meragam.. ok ajer cam xde apa2.. start hari ahad arituh aku perasan. 2 kali syafi kentut besar, pprrooootttt.. aik lain mcm je bunyi nyer cam ada mende jer yg terkeluar sekali.. tgk2 mmg betul pun ada skali poop dia dlm pampers tuh.. terfikir gak aku budak nih sakit perut ker..

pastu ingatkan semalam dah ok.. masa aku balik dari keje, aku nampak syafi berpeluh2 satu kepala basah.. memula aku ingatkan dia baru mandi.. mil aku bgtau dah 2 kali dia yakk cair.. tak lama lepas tu terdengar plak pprrooootttt.. sure ada yakk nih.. yg magiknyer lepas tu terus je peluh dia kering.. risau gak aku nih.. salah makan ke? ataupun tabiat syafi yg sekarang nih ker? skrg nih mmg dia suka mengutip barang n masukkan dlm mulut.. ada sekali tu aku x sempat nak kaluarkan dr dlm mulut dia.. mintak2 lah bukan mende yg berbahaya.. so far dah mcm2 mende aku kuarkan dr dlm mulut dia, kerepek.. getah tempe tuh.. kertas (nih yg paling byk sebab dia suka koyak2 kertas n pastu masukkan dlm mulut).. etc..

nak kata syafi sakit perut tgk dia cool ajer.. poop dia pun xbau busuk.. biasa kalau sakit perut mesti bau busuk kan.. aku tepon mak aku dia ckp maybe sebab nak beralih bulan kot.. minta2 betul laa sangkaan mak aku tuh

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors