Friday, December 5, 2008

Dapat Award



Kawan aku zura [.: ShAqUrA :. ~~tO LoVe aNd tO bE LoVeD~~ ] telah mangawardkan blog aku dgn award nih.. tak penah seumur idup aku dpt award camni.. tenkiu zura.. memula tu akupun xtau nak watpe.. lepas dpt consultation dgn zura, so aku tepek lah kat blog nih.. toceh.. toceh..

sekarang, aku pulak nak beri award ni kepada :

1. Yanti [KesahKu]
2. Ieta [Cerita ieta]
3. Noy [YoursAbadi : Miracle Do Come True]
4. Idah [Muhammad Aqeef Aniq]
5. Lily [Lily’s Blog]

tima kasih kat korang yg telah mengisi masa aku dgn membaca blog2 korang n cerita2 best korang.. termasuklah ko yek zura.. yg baik dijadikan teladan, yg xbaik jdkan sempadan.. mwahhh...

4 Responses so far.

  1. KesahKu says:

    Adda..
    alahai adda oiii
    mekasih byk2 bg aku ini award aaa
    tapikan...
    aku ni bute IT..
    katak bawah tempurung kaca...
    camne nak buat??
    ajor le
    hehehehe

  2. rozita says:

    haha..bukan ko je x tau..aku pun sama la..
    anyway..tenkiu......

  3. adda says:

    kesiannyer kengkawan aku.. mula2 pun aku ada masalah gak.. ite, ko tgk msg kt inbox facebook ko

  4. adda... tq atas award itueee sungguh terharu... sob sob sobbbbb

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..