Thursday, October 16, 2008

Best arr.. 1st time syafi guna high chair

Semalam syahir bawa syafi amik aku kat opis.. x sangka plak.. so seperti kebiasaannyer kitaorg pun gi makan kan sec 7. nampak high chair kat kedai mamak tu n kitaorg mintak la. bila dudukkan syafi kat highchair tuh, best ajer dia.. steady n happy.. agaknyer sebab high chair tu comfy sket.. berkusyen.. pastu kaki dia cantik jer terletak kat atas tuh.. dapat ler aku n syahir makan dgn amannyer walaupun sekali sekala aku kena suap syafi makan pisang n kentang supaya dia x kacau kitaorg makan..

rugi arr x bawak kamera.. kalau tak leh paste gambar kat sini.. lain kali laa aku wat..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors