Syafi nangis bila mama warning aaaa!! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, September 24, 2008

Syafi nangis bila mama warning aaaa!!

Lepas kena warning dgn mama.. masa nih syafi tgh nak usik cpu ayah..

tgh control..


waa... nangis..


Dah 2 hari berturut2 menda nih jadi.. sebelum nih syafi ok, dia x nangis.. biasalah bila syafi nak buat atau nak capai menda2 yg x sepatutnyer spt wayar extention, nak pergi amik cawan atas lantai atau menda2 kotor aku akan warning dia dgn ckp aaaaa!!! (dgn tone warning ler).. tp 2 hari nih bila aku ckp aaaaa!!!! bila dia nak buat sesuatu, dia akan serta merta terhenti.. pandang aku.. mulut cemik.. then kalau dibiarkan akan terus nangis.. cam sedey sgt jer.. padahal aku x marah pun, aku bg warning jer.. semalam pun sama masa tu dia nak tekan cpu syahir.. aku sound aaa!!! jer, terus cemik.. sempat ler aku peluk dia cepat2 so x sempat dia nak nangis..

tak lama lepas tu syahir suh aku wat experiment.. bila aku sebut aa!!!! jer terus dia cemik.. cepat2 aku peluk dia lagi.. last2 syahir ckp lepas nih kalau nak marah syafi, mama ler yg kena marah sebab dia makan sound mama.. bila syahir cuba wat menda yg sama.. tak makan pulak..

No comments:

Post a Comment

Words of wisdom