Buka puasa dgn auntie Fara.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, September 8, 2008

Buka puasa dgn auntie Fara..

Petang tuh syafi, aku n syahir pegi amik adik aku, fara kat Puduraya.. dia cuti balik kg 4 hari.. lepas tu dia dah x cuti.. dia kena beraya kat hospital cam tahun lepas.. nak buat camne kan.. nurse, pulak tu bujang mmg kena kerja lah.. aku tahun lepas pun tak balik kg jugak.. sebab masa tu syahir baru nak start treatment. so tahun lepas kitaorg pulun gi open house kat Shah Alam nih.. terubat jugak rindu kat kampung. tp taun ni akak balik kg dek.. bye.. jgn sedey2 ar..

kitaorg buka posa sama2 kat restoran rak thai kat amcorp mall. then, jalan2 sekejap trus balik..

No comments:

Post a Comment

Words of wisdom