Monday, August 4, 2008

Panas.. panas..

Gambar2 syafi yg diambil oleh uncle iq guna kamera phone last 2 days ago..

Big n cute toothless smile from Syafi Fakhriy

Kat belakang tuh playpen syafi yg dihadiahkan oleh uncle long and untie long semasa syafi dalam pantang..



Cubaan sungguh... seminggu dua nih cuaca memanglah teramat panas dan hot... syafi tidur malam2 pun gelisah ajer.. x selesa kot.. panas.. bila dah jadi camnih, terbayang plak kalau ada aircond kan best... tapi bila fikir.. biar jer laa.. nak wata camner.. kang panas kat padang mahsyar lagi laa teruk.. nih baru sikit jer..


batuk syafi sesekali jer datang.. mama dgn ayah dia pun dah kena camtuh.. sebab panas sgt yg buat tekak rasa gatal n nak batuk..


hari sabtu arituh pegi warehouse sale pureen kat seksyen 19 PJ.. x best ar.. overall barang murah dalam RM1-2 jer.. baik beli kat supermarket time megasale nih.. silap2 dpt lagi murah.. baju pun byk yg utk baby girl punyer.. nak puaskan hati balik tu aku gi giant beli baju tido syafi.. baru RM5.99.. lawa pun lawa..

semalam kitaorg gi kenduri kawin sepupu syahir, hafiz kat bangsar.. memang panas waktu tuh.. alhamdulillah x bawak syafi sebab lepas sanding tuh terus hujan lebat.. hujan panas plak tuh.. alhamdulillah, semoga murah rezeki pengantin.. semalam jugak 1st time syagi tido dalam buaian.. aku tinggalkan syafi kat umah makcik ina sebab masa tu syafi ngantuk giler.. kang kalau bawak sekali masa hantar pengantin, meragam plak.. makcik ina kata syafi tido best betul.. sampai laa uncle boy dia dtg n gomol2 syafi sampai terbangun.. tp syafi kan hepi baby.. sengeh ajer.. walaupun tgh mamai.. best ar syafi nih..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors