Monday, July 28, 2008

Milestone: Solid Food

5/7/08.. aku cuba kasi syafi makan solid food pertama dia.. Heinz perisa pear+pisang.. wow, pandainya dia makan.. macam dah biasa jer.. yg buat mama confius nyer setiap kali kasi makan mesti nak nangis.. dia xboleh tunggu lama2.. mesti masukkan makanan dalam mulut dia secara berterusan.. lambat sket nanti mulalah dia masukkan tgn dalam mulut n menangis..

so, mama buat kesimpulan syafi memang dah ready utk solid food.. Selain dari pear+pisang, aku ada cubakan juga epal, pisang dan custard banana.. nampak macam dia lagi suka epal.. custard banana macam x suka jer.. maybe sebab baunya wangi sgt..

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors